Nově otevřená Síň slávy českého hokeje se těší velkému zájmu

Ač nová Síň slávy českého hokeje otevřela své brány návštěvníkům teprve před týdnem, dokázala si i za takto krátký čas získat srdce mnoha hokejových nadšenců. Nová expozice, která je umístěna v srdci Prahy, láká návštěvníky ze všech koutů České republiky i ze zahraničí jak na interaktivní výstavu, tak zajímavé informace a vzácné artefakty. Za pouhý týden si cestu do pražské Nekázanky, kde má síň své sídlo, našlo téměř 1500 návštěvníků. To dokazuje obrovský zájem o historii tohoto sportu a jeho nejvýznamnější osobnosti.

Zájem návštěvníků o novou Síň slávy českého hokeje je obrovský, a to hned od prvního dne, což potvrdila i fronta několika desítek nadšenců, která ve středu 8. května čekala na první otevření zbrusu nové hokejové výstavy.

"První týden po otevření nové Síně slávy českého hokeje byl velmi úspěšný. Cestu na novou výstavu českého hokeje si našlo zhruba dvojnásobek návštěvníků oproti našim původním předpokladům," přibližuje manažer výstavy Bedřich Ščerban.

Jedním z důvodů pro takový úspěch je podle něj nejen kvalitní obsah, který nová síň slávy nabízí, ale také zážitek spojený s interaktivními prvky. Návštěvníci mohou prozkoumat vystavené exponáty anebo se dokonce podívat na historické komentované záběry slavných momentů českého hokeje.

Nejvíce návštěvníků v prvním týdnu po otevření si cestu do Síně slávy českého hokeje našlo o víkendu, tedy po začátku mistrovství světa. Kromě českých a slovenských hokejových fanoušků, kteří vzpomínají na nejvýznamnější momenty československého a později českého hokeje, do síně slávy přicházejí i zahraniční fanoušci tohoto ledního sportu.

"Artefakty v síní slávy se budou průběžně obměňovat a nadále rozšiřovat tak, aby zde vždy byly k vidění nové a zajímavé exponáty, abychom stále udrželi zájem fanoušků," slibuje manažer Bedřich Ščerban.

TÉMATA: TOP obsah Síň slávy českého hokeje