A-tým: Splněný sen, pohádka. Pro třešničku uděláme všechno, burcuje Kaše

Ondřej Kaše zažil v semifinále mistrovství světa výjimečný večer. Před narvanou arénou a před zraky celého Česka dal gól a slavil, jak se patří. „Je to pohádka,“ rozplýval se útočník Litvínova těsně po utkání.

"Co se mi honí hlavou? Všechno možný," usmál se na první otázku.

Pak celý rozhovor přejel na emotivní notu, což bylo z několika důvodů naprosto pochopitelné.

"Je to pohádka. Upřímně, nevědělo se, jestli budu vůbec ještě někdy hrát hokej. Emoce jsou fakt velké," přemítal a dodal: "Je to splněný sen. Doufám, že v neděli přidáme třešničku na dortu. Ve všech jsou obrovské emoce."

Ty přišly i po jeho gólu. Znamenal, že se Češi v zápase poprvé dostali do vedení, bylo to na 3:2. Najednou se zjevil sám před švédským gólmanem, kterého neměl problém překonat. A ty oslavy? Ty slušely tomu, jaký zápas se hrál.

"Byl to emotivní moment. Vypovídá to o tom, jak moc chceme. Jak moc jsme jako jeden člověk. Doufám, že to jde vidět," popisoval.

A jak vlastně celou situaci viděl? "Byl tam šťastný odraz. Jakmile jsem viděl, že to má Lukáš Sedlák na hokejce, snažil jsem se mu ukázat."

Nikdo z hráčů se však k výhře nechtěl upínat. Ještě je čeká jeden zápas, díky kterému se mohou nesmazatelně zapsat do historie. A všichni si to velmi dobře uvědomují.

"Všichni víme, proč jsme tady. Každý v týmu má obrovské kvality. A uděláme všechno pro to, abychom v neděli uspěli. Uděláme pro to všechno," uzavřel.

TÉMATA: A-tým TOP obsah