OBRAZEM: Kemp mladých gólmanů ve Slaném

Sezona u konce? Jen zdánlivě. Hned několik gólmanů kategorie U17 a U16 dostalo pozvánku na tréninkový kemp, který se v tomto týdnu konal ve Slaném.

Brankáři se sešli ve čtvrtek odpoledne, záhy je čekal také první led. V pátek šli na led hned dvakrát, k tomu nechyběla suchá příprava a přednes teorie od trenérů společně s videem.

V poslední den, tedy v sobotu, ještě poslední led, ten ale tentokrát trval něco přes dvě hodiny! Po obědě se pak akce ukončila.

Mladí gólmani byli pod dohledem tří trenérů. K Petru Přikrylovi a Vladimíru Dohnalovi, kteří sedí v brankářské komisi svazu, se přidal také Ondřej Pavelec, kouč gólmanů A-týmu a další trenéři z mládežnických reprezentací a brankářské komise.

Z mladší kategorie bylo povoláno deset brankářů, ze starší o dva méně.

Brankáři U16:

Matyáš Morava (HC Dukla Jihlava), Václav Osvald (HC Škoda Plzeň), Kryštof Štěpánek (HC Slavia Praha), Tadeáš Schejbal (HC Motor České Budějovice), Ondřej Maxin (Bílí Tygři Liberec), Šimon Holaň (Valašský hokejový klub), Ondřej Slavík ( HC ZUBR Přerov), Simon Pešout (Piráti Chomutov), Jaroslav Martínek (BK Mladá Boleslav), Filip Filip (HC Střelci Jindřichův Hradec / HC Sparta Praha)

Brankáři U17:

Matyáš Javorek (HC Oceláři Třinec), Martin Psohlavec (HC Energie Karlovy Vary), Marek Sklenička (BK Mladá Boleslav), František Poletín (HC Slavia Praha), Jan Láryš (HC RT Torax Poruba), David Veřmiřovský (HC DYNAMO PARDUBICE), Sebastian Charvát (Bílí Tygři Liberec), Eliáš Poustka (HC Škoda Plzeň)

TÉMATA: U17 U16 TOP obsah Brankáři