OBRAZEM: Ve Slaném se na kempu sešli gólmani U20 a U18

Ani v půlce června nemají mladí brankáři dvacítky a osmnáctky volno, sešli se totiž na skills campu ve Slaném, kde pilovali své dovednosti.

Gólmani měli sraz ve čtvrtek 13. června odpoledne a hned večer je čekal trénink na ledě. V pátek se vydali na led dvakrát, navíc k tomu přidali i teorii s rozborem u videa a přípravu na suchu. 

V sobotu strávili brankáři na ledě přes dvě hodiny a po další třičtvrtě hodině v tělocvičně byla třídenní akce u svého konce.

Na mladé gólmany dohlíželi tři zkušení trenéři, a to Petr Přikryl s Vladimírem Dohnalem, kteří sedí v brankářské komisi svazu, a Ondřej Pavelec, kouč gólmanů reprezentačního A-týmu.

 Z kategorie U20 bylo povoláno jedenáct brankářů a z mladšího výběru sedm.

Brankáři U20:

Jakub Milota (Cape Breton, QMJHL), Břetislav Vystrčil (Mora, Švédsko), Matyáš Mařík (České Budějovice), Adam Ebenstreit (Karlovy Vary), Lukáš Vilém (Pardubice), Šimon Vedral (Sparta Praha), Michael Hrabal (Univ. of Massachusetts, NCAA), Jan Kavan (Kometa Brno), Lukáš Matěcha (Tri-City, WHL), Vojtěch Hambálek (Liberec), Jakub Smolka (Vítkovice)

Brankáři U18:

Ondřej Štěbeták (Jihlava), Michal Oršulák (Karlovy Vary), Martin Fajmon (Ilves Tampere, Finsko), David Höhlig (Slavia Praha), Tobiáš Tvrzník (Sparta Praha), David Skácel (Třinec), Matěj Tuláček (Pardubice)

TÉMATA: U20 U18 TOP obsah Brankáři