Hokej nespí! Reprezentační léto ve znamení přátelských zápasů

Červenec i srpen budou měsíce nabité reprezentačními akcemi. Vrcholem bude pochopitelně srpnový Hlinka Gretzky Cup v Edmontonu, nicméně do akce se dostanou i zbylé juniorské reprezentace.

U20 - dohromady osm zápasů

Tradičně v červenci se rozběhne nová sezona reprezentace do dvaceti let. Mladíky čeká přípravný kemp v Chomutově, na který naváže čtveřice přátelských utkání ve finském Vierumäki, a to dvakrát proti švýcarské U20, jeden proti finské U20 a poslední opět proti domácímu výběru, tentokrát ale do devatenácti let.

Těsně před koncem srpna pak juniory čeká cesta do Švýcarska, a sice na Turnaj pěti zemí.

16. - 22. července -> přípravné zápasy ve Vierumaki

20. - 25. srpna -> Turnaj pěti ve Švýcarsku

U18 - vrchol v podobě Hlinka Gretzky Cupu

Reprezentace do osmnácti let má za sebou přípravný kemp v Kravařích. Jako již tradičně začíná tato parta sezonu nejdříve, jelikož nejdříve ji také začíná jeden z vrcholů sezony Hlinka Gretzky Cup. Ten se letos koná v Edmontonu, a to na začátku srpna. Těsně před tím čeká mladíky dvojice přípravných zápasů proti Švýcarsku, v Kanadě pak jeden duel proti domácím.

23. - 30. července -> kemp včetně dvou přípravných zápasů

1. - 11. srpna -> Hlinka Gretzky Cup

U17 - testování i přípravné duely

Sedmnáctka načne sezonu 20. července kempem v Písku, který bude zakončen trojicí zápasů proti Švýcarům.

Zhruba za dva týdny, 8. srpna, se mladí hráči otestují na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, na který naváže kemp v Hodoníně, načež U17 odcestuje na Turnaj čtyř na Slovensko.

24. - 26. července -> tři zápasy proti Švýcarsku

14. - 17. srpna -> Turnaj čtyř na Slovensku

U16 - tradiční příprava v Salzburgu

Reprezentační tým do 16 let se do hry dostane až na konci srpna. Stejně jako jejich starší kolegové, i noví reprezentanti projdou testováním na FTVS  a na konci srpna se odeberou do rakouského Salzburgu, kde se koná turnaj.

26. - 31. srpna -> turnaj v Salzburgu

TÉMATA: U20 U18 U17 U16 TOP obsah