Týden hokeje - září 24 - sky

Veteráni: Češi v Kuřimi porazili Slováky 8:5

V Kuřimi se v sobotu 21.9. slavilo pětileté výročí místního klubu HC Mystery Kuřim. V rámci celodenního zábavného programu se od 17:00 uskutečnila exhibice veteránských reprezentací České republiky a Slovenska, kterou ovládl domácí tým.

Česko od úvodní třetiny udávalo tempo a po zásazích Tomáše Klimta a Zdeňka Blatného, kteří se oba prosadili hned dvakrát, vedlo 4:2.

V prostřední třetině však národní tým veteránů neproměnil několik dobrých šancí, a proto druhá perioda skončila pouze remízou 1:1.

Týden hokeje - září 24 - square

To umožnilo jít Slovensku do trháku a po chvíli přišlo zasloužené vyrovnání na 5:5. S remízou se však svěřenci trenéra Gusty Havla odmítali smířit a třemi góly v závěru překlopili zápas na svou stranu. Ve výsledku tak Česko slavilo vítězství 8:5!

Hattrickem se blýsknul Tomáš Klimt, kterému však zdatně sekundovali tříbodoví Zdeněk Blatný (2+1) a Ivan Rachůnek (1+2).

Veteráni po dokázali dříve v září porazit Benátky nad Jizerou, a to poměrem 6:3. Na triumf směle navázali v derby a letos drží stoprocentní bilanci. 

VETERÁNI ČR - VETERÁNI SLOVENSKO 8:5

Branky a nahrávky Česka: Klimt (Korhoň), Blatný (Rachůnek), Blatný (Duda), Klimt (Korhoň), Hrdel (Heš), Klimt (Ševc), Rachůnek (Hrdel), Duda (Rachůnek, Blatný) 
Veteráni ČR: Kopřiva, Ščerban, Ťoupal, Němec, Čáslava, Ševc, Heš, Ptáček, Klimt, Svoboda, Blatný, Rachůnek, Hrdel, Duda, Korhoň

TÉMATA: TOP obsah Veteráni

Týden hokeje - září 24 - square Správný sport - square
Správný sport - sky