Pro Fanoušky: Soutěž s EuroOilem o 50 000 Kč na palivo

Český hokej ve spolupráci se společností EuroOil spustil soutěž o exkluzivní dárky s hokejovou tématikou, ale také o hodnotné poukázky na tankování.

Naskočte do zápasu se sítí čerpacích stanic EuroOil a Českým hokejem a získejte nejen palivo, ale i exkluzivní merchandising! Od 1. dubna do 31. května máte šanci vyhrát poukázky na tankování a podepsaný hokejový dres českého národního týmu. Vše co stačí udělat je natankovat minimálně 20 litrů benzínu nebo nafty na čerpacích stanicích EuroOil a zaregistrovat svou účtenku pomocí níže uvedeného formuláře.

Ukázka účtenky


Soutěžící mají šanci zvýšit svou pravděpodobnost výhry s každým dalším tankováním, takže čím více tankujete, tím vyšší je vaše šance na vítězství. Hlavní cenou pro jednoho šťastného vítěze je poukaz hodnotě v 50 000,- Kč na palivo a k tomu navíc podepsaný dres české reprezentace.

Podpořte Český hokej tím, že budete tankovat u našeho partnera a zároveň si užijte výhodných cen od společnosti EuroOil. Zapojte se do soutěže ještě dnes, abyste ihned získali možnost vyhrát hlavní cenu! Soutěž trvá pouze do konce května, takže neváhejte a buďte součástí této vzrušující soutěže o skvělé ceny!

Registrační formulář

TÉMATA: fanoušci