Exkluzivní zápasové soutěže v nové aplikaci českého hokeje

Nová aplikace českého hokeje pro chytré telefony byla před vypuknutím světového šampionátu úspěšně spuštěna. Už nyní v ní přehledně najdete spoustu obsahu na jednom místě. Hlavní doménou aplikace jsou ale soutěže pro fanoušky před a po každém utkání českého národního týmu na probíhajícím mistrovství světa.

Tipování výsledků

Před každým zápasem českého týmu máte možnost zkusit své štěstí a zasoutěžit si o poukaz v hodnotě 1000 Kč do oficiálního fanshopu českého hokeje! Stačí si tipnout, jaký bude konečný výsledek českého národního týmu a vyplnit ulář s kontaktním mailem, kde se s vámi v případě výhry můžeme spojit. Tipovat lze vždy na nejbližší utkání českého národního týmu, a výsledek není možné poslat po začátku utkání. Tak se nebojte zkusit své štěstí a tipnout si! Ze správně odpovídajících budou vždy vylosováni tři šťastní výherci.


Hlasování o hráči zápasu

S úvodním buly českého utkání se v aplikaci uzavře tipování výsledků a naopak se spustí hlasování o nejlepšího hráče utkání. V jeho průběhu, ale také i po jeho konci, můžete hlasovat, kdo z českých hráčů podal podle vás nejlepší. Stačí vyplnit hlasovací ulář, kde uvedete svůj e-mail. Vaše hlasování vás navíc automaticky zařadí do slosování o podepsaný dres českého týmu z Mistrovství Světa! Hlasování probíhá do 12:00 následujícího dne po utkání. Neváhejte a dejte nám vědět, kdo podle vás vynikal na ledě a vyhrajte podepsaný dres!

Tipovačka a hlasování o nejlepšího hráče z utkání české reprezentace proti Finsku, Norsku a Švýcarsku proběhne v nejbližších dnech. Losování proběhne vždy do 7 dnů po odehrání utkání.

Ještě nemáte naší aplikaci?!

Nová mobilní aplikace českého hokeje není jen prostředkem pro získávání informací, ale spíše živým a dynamickým světem pro všechny fanoušky hokeje. S kompletním přehledem, soutěžemi a exkluzivním obsahem slibuje vás aplikace Český hokej zkrátka vtáhne do hry, ať už jste kdekoliv! 

Stahujte do vašich chytrých zařízení



Více informací o aplikaci najdete >> zde <<

TÉMATA: fanoušci