Český hokej spustil svou novou mobilní aplikaci pro fanoušky

Český hokej se posouvá do nové éry s uvedením revoluční aplikace, která spojuje vášeň pro hru s moderní technologií. Tato inovativní platforma slibuje být nedílnou součástí života každého fanouška českého hokeje. Nejnovější aplikace Českého hokeje není pouze zdrojem informací, ale také centrem pro interaktivní zážitky a exkluzivní obsah, který není dostupný nikde jinde. Aplikaci si může stáhnout každý uživatel chytrého telefonu s operačním systémem iOS nebo Android.

Nová aplikace Českého hokeje není jen prostředkem pro získávání informací, ale spíše živým a dynamickým světem pro věrné fanoušky hokeje. S kompletním přehledem, soutěžemi a exkluzivním obsahem slibuje tato aplikace přinést ještě větší radost z milovaného sportu. "Vlastní aplikace je dalším důležitým krokem v plnění naší nového digitální strategie. Díky aplikaci můžeme s fanoušky i veřejností komunikovat nezávisle na algoritmech sociálních sítí. Fanoušci tak mohou mít Český hokej s sebou v kapse kdekoliv a ty nejdůležitější informace se k nim dostanou jako k prvním," říká marketingový a obchodní ředitel Českého hokeje Ondřej Šnaidauf.

Všechny důležité informace na jediném místě

Nikdy nebudete mít pocit, že jste zmeškali klíčovou událost nebo novinku z českého hokeje. Aplikace nabízí kompletní přehled o aktuálním dění na české hokejové scéně. Od nejnovějších výsledků a tabulek až po statistiky hráčů a týmů, vše je přístupné v reálném čase. Navíc uživatelé mohou sledovat nejnovější zprávy a články od renomovaných sportovních novinářů přímo v aplikaci.

Soutěže a zábava

Nikdy není nudné sledovat hokej, ať už se právě hraje nebo ne. Aplikace nabízí různé soutěže a zábavné aktivity pro fanoušky, aby si udrželi vzrušení mezi zápasy. Fantastické tipovací soutěže, kvízy plné zajímavých faktů a možnost vyhrát skvělé ceny jsou jen některé z aktivit, které čekají na uživatele.

Exkluzivní obsah: jedině v aplikaci

Aplikace Českého hokeje přináší fanouškům něco zcela jedinečného: přístup k exkluzivnímu obsahu, který není k dispozici nikde jinde. Od rozhovorů s hráči a trenéry po zákulisní pohledy na události kolem týmů, uživatelé si mohou užívat nevídaný přístup k české hokejové scéně.

Aplikace už nyní ke stažení v App store i Google play




TÉMATA: TOP obsah