Týden hokeje - září 24 - sky

OBRAZEM: Teplice přivítaly Holky na led i kemp Future Olympians

Jeden den, jedno místo, dvě akce. V Teplicích se uskutečnily dvě akce v rámci rozvoje ženského hokeje. Tou první byl pro zvané a nominované hráčky minikemp Future Olympians, další část dne patřila události Holky na led.

Na fotky z hokejového dne se podívejte níže v galerii, v aplikaci najdete fotky v sekci fotogalerie (přes sekci menu).

Obě akce navazují na úspěšné kempy z minulého roku. V sezoně 2023/24 proběhlo v rámci Future Olympians U15 celkem 10 akcí po celé České republice. Projekt byl zakončen mezinárodním turnajem v Bratislavě, kde český výběr skončil na 2. místě.

Týden hokeje - září 24 - square

Projekt Future Olympians U15 cíleně připravuje mladé hokejistky na ZOH 2030 prostřednictvím jednodenních rozvojových kempů, které se konají napříč celou Českou republikou.

Holky na led je projekt zaměřený na podporu mladých hokejistek narozených v letech 2014-2018, jenž také navazuje na úspěšných pět akcí z minulého ročníku.

Nadějné sportovkyně se seznámí se základními herními prvky v pozitivním prostředí, dozvědí se také něco nového o tom, kde všude je možné hrát hokej. Nedílnou součástí je také pochopení sportovního chování, fair play a týmové práce.

TÉMATA: TOP obsah future olympians ženy

Týden hokeje - září 24 - square Správný sport - square
Správný sport - sky