Týden hokeje - září 24 - sky

Taháky týdne: Souboj juniorských medailistů, v dorostu se střetnou neporažení

V pátek se v juniorské extralize střetnou medailisté z Třince a Sparty. Dorostence čeká souboj neporažených mezi Karlovými Vary a Škodou Plzeň, navíc i derby Třince s Vítkovicemi. V 9. třídách se proti sobě zase postaví brněnské celky Kometa a Warriors. Kromě toho předehrávkami naplno začínají i žákovské ligy.

Souboj juniorských medailistů

Třinec začal nový ročník ve skvělé herní pohodě a po sedmí utkáních si zatím připsal osmnáct bodů a vede o skóre tabulku celé soutěže. V pátek se přitom střetne s dalším loňským medailistou, a to pražskou Spartou, která je momentálně s jedenácti ve středu tabulky na deváté příčce.

Výsledky a statistiky z DHL extraligy juniorů najdete ZDE.

Týden hokeje - září 24 - square

Derby dorostenců

V pátek se společně v západočeském derby střetnou dva zatím neporažené celky skupiny A, a to Karlovy Vary se Škodou Plzeň. V čele jsou zatím Plzeňští, kteří mají po šesti duelech úchvatné skóre 33:7. Půjde tak nejen o prestiž, ale také o to, kdo protáhne sérii bez prohry.

foto + úvodní foto: Ronald Hansel/Juniorský hokej

Derby se odehraje také na východě republiky. Do Třince totiž míří vítkovická Ridera. Souboj druhého se třetím celkem skupiny B rovněž nabízí atraktivní podívanou. Oceláře navíc čeká další těžký duel hned v sobotu, a to na ledě zatím vedoucího Hradce Králové.

Výsledky a statistiky z extraligy dorostu najdete ZDE.

Souboj o Brno v extralize 9. tříd

Derby prvních dvou týmů skupiny C a souboj o Brno. Na to se chystají deváťáci Komety a Warriors Brno. Ve skupině B jsou zase na plánu souboje o čelo společně s východočeským derby mezi Pardubicemi a Hradcem Králové.

Kromě toho naplno začínají žákovské ligy, v týdnu jsou v plánu předehrávky.

TÉMATA: TOP obsah Extraliga 9. tříd ELJ ELD

Týden hokeje - září 24 - square Správný sport - square
Správný sport - sky