A-tým: Ondřej Beránek o NHL, krevetách i ping-pongu

Velmi často je na probíhajícím světovém šampionátu označován za jednoho z nejenergičtějších českých hráčů. Ondřej Beránek na ledě nechává všechno a je velkou součástí sestavy. Po čtvrtečním tréninku se rozpovídal i o nehokejových tématech.

O Ondřeji Palátovi...

"Je radost se na něj koukat. Je to super hráč v NHL, má neskutečné zkušenosti. Je fakt vidět, v čem je dobrý. Umí jeden na jednoho, na puku je velmi silný, vidí kolem sebe, sbírá puky, v kabině je velkým lídrem. Opravdu klobouk dolů."

O srovnání s Palátem...

"Každý má hru postavenou na něčem jiném. Takový hráč asi nebudu, mám spíše defenzivní úkoly. On má i vynikající přechod dopředu, neskutečné nahrávky. Náhodou NHL nehraje."

O dětské návštěvě v kabině...

"Bylo to super! Moc jsme si to užili, bylo to fakt hezké, ještě když jsme vyhráli. Na zápase jsem rodinu měl, ale říkal jsem manželce, že děti ještě nechám nahoře. Třeba až to cinkne..."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Český hokej (@ceskyhokej.cz)

O dnech volna...

"Máme kratší trénink, regeneraci. Máme skvělého kuchaře, výborné obědy i večeře, míváme steaky, maso, krevety, je to paráda. Není se co divit Třinci, že vyhrávají, když mají takového kuchaře! Hodinku si odpočineme na pokoji, jdeme se někam projít, dáme si kávu nebo si zahrajeme ping-pong. Zatím mě ještě nikdo neporazil!"

O pozornosti...

"Říkali jsme si s Jáchymem Kondelíkem, že nás zatím lidi moc nepoznávají, což je trochu výhoda. Většinou nás poznají jen fanoušci našich klubů."

O spánku...

"Záleží, kdy hrajeme. Pokud máme druhý den zápas až od půl deváté, snažíme se jít co nejpozději, abychom tomu nějak přizpůsobilo tělo. Teď to bylo zase jiné, když jsme měli odpolední zápas. Řídíme se podle toho."

O NHL...

"Koukali jsme teď s Jáchymem na pokoji na první třetinu, pak jsme to zalomili. Každý by asi chtěl, aby sem přijel David Pastrňák s Pavlem Zachou nebo Martin Nečas. Že bych ale fandil, se říct nedá. Kdyby ale přijeli, bylo by to extrémně povzbuzující. Nevadilo by mi, kdybych to odskákal já. Musel bych to přijmout, neměl bych s tím problém."

TÉMATA: A-tým TOP obsah