Pastovy první hodiny, pohled do zákulisí! Od příletu až po první trénink

Když se říká, že když něco končí, něco jiného začíná, platí to i o Davidu Pastrňákovi s Pavlem Zachou. Jejich pouť za Stanley Cupem sice skončila, nicméně začala mise na domácím šampionátu. Jak vypadaly první hodiny hvězdné dvojice?

PŘÍLET A OBRATEM NA STADION

Po nedělní výstupní prohlídce v Bostonu hráči obratem sedli na letadlo a vyrazili přes oceán. V pondělí před obědem úspěšně přistáli na pražském letišti, kde je vyzvedl partner Českého hokeje Uber, který je přivezl až do hotelu, kde se ubytovali.

Pak ale následovaly mediální povinnosti, celý hokejový národ totiž dychtivě čekal na jejich první slova.

OBLEKY A ODPOČINEK

Ještě, než mohli jít oba na kutě, bylo potřeba vyřešit, v čem vlastně vyrazí na utkání s Kanadou. Měření obleku na míru dopadlo bez problémů, a tak se i Pastrňák může v úterý odpoledne sladit s týmem.

FOCENÍ A PRVNÍ TRÉNINK

Úterý se pak pro oba neslo v rychlém shonu. Snídaně a pak obratem na zimák. Ranní rozbruslení v tréninkové hale bylo totiž v plánu už na půl desátou.

Stihnout se však musely ještě poslední povinnosti. Vyzkoušet dres, nechat se s ním vyfotit, zapózovat tak, aby bylo co promítat na kostce nad ledem a pak? První trénink!

Pastrňák byl na ledě vůbec první, kamery a foťáky novinářů se tak daly do pozoru téměř ihned. Na ledě se často pohyboval kolem Pavla Zachy, se kterým v zápase utvoří dvojici. Po tréninku pak oba dlouho diskutovali s Romanem Červenkou, vytvoří spolu totiž přesilovkový útok.

Po tréninku zamířil Pasta do kabiny, odkud celý tým zamířil na mítink zasvěcený přípravě na Kanadu. Tak ať to pálí!

TÉMATA: A-tým TOP obsah