Blíží se konec aukce modrých dresů z Betano Hockey Games

Připomínáme blížící se konec aukce exkluzivních modrých dresů, ve kterých česká hokejová reprezentace odehrála domácí turnaj Betano Hockey Games, který se letos hrál v Brně. Tyto dresy jsou nejen symboly hrdosti a odhodlání našich hráčů, ale jsou také jedinečnou příležitostí pro všechny fanoušky a sběratele, kteří si chtějí přinést domů autentický a unikátní hokejový artefakt.

Dresy plné historie, které pomáhají

Modré dresy, které jsou předmětem této aukce, nesou výrazný design a byly nošeny našimi hokejovými hvězdami během zápasu proti Švýcarsku na již zmíněném brněnském turnaji. Každý dres je autentický, s originálními znaky opotřebení a opravdového zápasového nasazení, což jim přidává na hodnotě a jedinečnosti. 

Dresy symbolicky vyjadřují poctu hokejovým legendám z let 1947 a 1969, kdy se hrálo v modrých dresech. Zakoupením hraných dresů nejen že obohatíte svou sbírku, ale také podpoříte dobrou věc. Výtěžek poputuje na dobročinnou pomoc autistickým dětem prostřednictvím neziskové společnosti Modrá pomáhá.

Dres je čistý a bez reklam. Všichni partneři, kteří mají standardně reklamní pozice na dresech EHT, se pro tento dobročinný účel jednorázově vzdali svých reklamních pozic a stali se partnery této dobročinné aktivity. 

Příležitost pro všechny fanoušky

Ať už jste vášnivým sběratelem, nebo jen velkým fanouškem českého hokeje, tato aukce vám nabízí jedinečnou příležitost získat kousek historie. Dresy, které naši hráči nosili na Betano Hockey Games, jsou symbolem jejich bojovnosti a vášně, které můžete mít nyní i vy doma.

Podpořte český hokej a staňte se majitelem kousku, který nese stopy historie a ducha našich hráčů. Aukce končí v pátek 24. května 2024 ve 20:00 hodin - nezapomeňte se zúčastnit!

Jak se aukce zúčastnit?

Aukce probíhá online na stránce sportovniaukce.cz. Zapojení do aukce je jednoduché a umožňuje vám přihazovat na své oblíbené dresy z pohodlí domova. Stačí se zaregistrovat, vybrat dres, na který chcete přihodit, a sledovat, jak se vyvíjí dražba.

Aukce končí už v pátek 24. května 2024 ve 20:00 hodin. 


TÉMATA: A-tým TOP obsah