Na golfovém turnaji Nadačního fondu Ivana Hlinky se vybralo 413 700 Kč

Na jubilejním 20. ročníku tradičního golfového turnaje, který se konal u Karlových Varů, ani letos nechyběly známé hokejové osobnosti. Cílem akce bylo pomoct vybranými prostředky těm, kteří to potřebují. Celkově se letos podařilo vybrat 413 700 Kč.

Nadační fond Ivana Hlinky se zabývá podporou bývalých hráčů a ostatních činovníků ledního hokeje, kteří se sami nebo jejich rodiny, nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

"Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří se letošního golfového turnaje zúčastnili, a podpořili tak Nadační fond Ivana Hlinky. Podařilo se nám vybrat pro dobrou věc více než 400 000 korun, což mě moc těší," řekla Liběna Hlinková, která turnaj zaštituje.

"Zvláštně bych pak chtěla poděkovat Vlastimilu Arkmanovi, který nám skvěle připravil golfové hřiště v Karlových Varech, Aleši Cermanovi, který vydražil dres za 50 000 Kč, a také všem, kteří věnovali ceny pro nejlepší hráče turnaje," dodala ještě.


Letošního ročníku se zúčastnilo několik současných či bývalých hokejistů. Mezi nimi nechyběli například Libor Procházka, Robert Reichel, David Moravec, Michael Frolík nebo členové zlatého realizačního týmu Jiří Kalous, Ondřej Pavelec s Radimem Rulíkem.

Výsledková listina 0-15,0

  1. Milan Vacke
  2. Vratislav Randa
  3. Martin Pešout

Výsledková listina 26,1-54

  1. Václav Šafránek
  2. Milan Mrázek
  3. Kateřina Jungová

Výsledková listina 15,1-26,0

  1. Tomáš Herstus
  2. Josef Kučera
  3. Dalibor Zítek

foto: Martin Pokladník

TÉMATA: TOP obsah