Sky – KV 7. 11.

Hitparáda týdne: Finta jak Brno či last-minute kapitánská rána

Mládežnické soutěže jedou naplno a ani tentokrát nebyla nouze o pohledné akce napříč scénou. K vidění bylo nádherné sólo útočníka Komety v rámci DHL extraligy juniorů, kapitán karlovarského výběru 9. třídy zase zachránil tři body v čase 59:59!

Moment týdne

Juniorka brněnské Komety hraje ve velké pohodě, což dokládá také její aktuální postavení v tabulce DHL extraligy juniorů, kde se nachází na celkovém čtvrtém místě. 

V uběhlých dvou hracích kolech se navíc Brňanům povedlo vyloupit oba pražské kluby. Zejména střet se Slavií nabídl mnoho zajímavých momentů. 

Square - KV - 7. 11.

Jedním z nich byla například branka na 2:0, o kterou se postaral Lukáš Bošek. Ten uzmul kotouč ve středním pásmu, prokličkoval se s ním až k brance Pražanů a v závěru provedl pohledné zakončení. Ostatně, podívejte se sami!

Zápas týdne

Velmi zajímavé utkání se v uběhlém týdnu odehrálo v dorostenecké soutěži na Hané. Přerovští hostili třinecké Oceláře a o góly v tomto klání nebyla nouze. Po první třetině šli hosté do kabin s dvoubrankovým vedením a mohlo se zdát, že mají věci pod kontrolou. 

Domácí ale ve druhé části předvedli fantastický comeback a úplně otočili vývoj utkání. Podařilo se jim totiž vstřelit čtyři branky a rázem byli ve vedení oni. Pohádkový obrat za tři body se nakonec nekonal, neboť Oceláři dokázali v závěru srovnat. Výhru si ale přece jen domácí utéct nenechali, svého soka přemohli v prodloužení výsledkem 6:5. 

Foto: HC ZUBR Přerov

Tým týdne

Úspěšný „trip“ na východ Čech za sebou mají hokejisté dvacítky Českých Budějovic. Motor totiž nejdřív dokázal vykrást ČPP Arénu, kde hraje Mountfield HK, a to dokonce vysokým vítězstvím 5:0. 

Své skvělé vystoupení potvrdil hned o den později, kdy změřil síly s Dynamem. Ač si Českobudějovičtí nechali vítězství v základní hrací době utéct půl minuty před sirénou, tak si pro něj nakonec dokráčeli v nájezdech. Vše navíc skvělým výkonem podtrhl gólman Albert Schacherl, který v penaltovém rozstřelu neobdržel jediný gól. 

Foto: Motor České Budějovice

Hráč týdne

Ocenění v tom týdnu míří rovněž jako v tom minulém na západ Čech, tentokrát ale nikoliv do Karlových Varů, nýbrž do Plzně. Indiáni za sebou mají skvělý víkend, kdy nejprve v plzeňském derby dorostů porazili konkurenční Wolves a o den později rozmetali Kladno poměrem 12:1. 

Právě proti Rytířům se hattrickem blýskl Matěj Tománek, který k tomuto skvělému počinu přidal i další dvě asistence, jednu proti Vlčákům a druhou proti Kladnu. Především jeho výkon proti Středočechům jej vyšvihl i na špici střelců dorostenecké extraligy. 

Foto: HC Škoda Plzeň 

Statistika týdne

Nakonec ale přece jen nebudou Karlovy Vary ochuzeny, pouze se přemístí do jiné kategorie. O statistiku týdne se totiž přihlásil západočeský útočník Petr Tomek. 

Kapitán karlovarského dorostu totiž rozhodl o výhře 3:2 svého týmu proti Litvínovu parádní bombou v neskutečném čase 59:59. 

Úvodní foto: HC Energie Karlovy Vary

TÉMATA: TOP obsah Extraliga 9. tříd ELJ ELD

Square - KV - 7. 11. Správný sport - square
Správný sport - sky

Související články

image nejnovější

U17: Po otočce ve třetí části dokázal národní tým udolat starší výběr Salcburku

celý článek
image nejnovější

OBRAZEM: První kemp dovedností U16 v sezoně

celý článek
image nejnovější

ELJ: Přerov slaví první vítězství, týmům na čele se příliš nedařilo

celý článek
image nejnovější

Hitparáda týdne: Centrum dění - Praha! A k tomu liberecký štírek

celý článek
image nejnovější

Para hokej: Obhajoba bronzu! Češi porazili Italy 2:1

celý článek
image nejnovější

Taháky týdne: Nejvyšší mládežnické soutěže čeká nabitý program. Na co těšit?

celý článek
image nejnovější

Světový víkend dívčího hokeje pohledem trenéra Andrašovského

celý článek
image nejnovější

Para hokej: Historie byla blízko, Češi padli s Kanadou až v prodloužení

celý článek
image nejnovější

Lvice za hranicemi: Které opory reprezentace změnily působiště?

celý článek
image nejnovější

Kouč U16 Melenovský chválil výkony proti staršímu Salcburku. Jak se chystají skills campy?

celý článek
image nejnovější

ELD: Růžička se prochytal do reprezentace. Byl jsem štěstím bez sebe, říká

celý článek
image nejnovější

Ženy U16: Chceme koncepčně připravovat holky na starší kategorie, má jasno trenér Lucák

celý článek
image nejnovější

Para hokej: Statečný boj skončil porážkou s Kanadou 2:3

celý článek